Impregneer pasta schoorsteen

Vandaag weer een tevreden klant!

Schoorsteen ingezet met impregneer pasta.

 

Voorjaar is groene aanslag verwijderen

 

dakpan groene aanslag

De lente staat weer alweer voor de deur.

Nog even en we hebben allemaal weer de kriebels om schoon te laten maken.

We hebben nauwelijks een winter gehad. Het is al geruime tijd erg vochtig. Algen, schimmels en mossen groeien gewoon door. Nu de temperatuur gaat stijgen en de dagen weer langer worden, gaan de algen zich 2 of 3 x zo snel vermenigvuldigen.

Algen, schimmels en mossen ontsieren uw dak, gevel of terras enorm. Daarbij moeten we niet vergeten dat algen en mossen op uw terras of oprit natuurlijk ook zorgen voor onveilige situaties. Zeker als u minder goed ter been bent. Mossen op dak zorgen voor lekkages.

Redenen genoeg om de voorjaarsschoonmaak te laten beginnen.

Door het neerstrijken van kleine stofdeeltjes en door ons vochtige klimaat groeien algen perfect op uw dak of gevel.

Algen of wieren is een verzamelnaam van verschillende organisme. Algen hebben geen wortels, maar klampen zichzelf vast aan een oppervlak. Makkelijk te verwijderen zou je zeggen?

Met de juiste spullen en kennis kom je een heel eind, maar we willen ook dat het enige tijd wegblijft. Een behandeling om de restsporen van algen te verwijderen, die wij niet zien met het blote oog, is een algendoder behandeling. Deze behandeling kunt u zelf later in het jaar herhalen om nieuwe ontwikkeling van algen groei tegen te gaan.

Mossen, een prachtig lief plantje, zeker als het in grote hoeveelheid aanwezig is. Helaas zorgen mossen bij honderden mensen per jaar voor lekkages of verstoppingen.

Mos is een plantje met worteltjes. Deze wortels zetten zichzelf vast op alles wat poriën of houvast heeft. Uitzetting van de wortels en vocht wat in de winter bevriest zorgt ervoor dat materialen uit elkaar gedrukt worden. Mossen scheiden ook zuren af. Deze zuren tasten cementgebonden materialen aan.

Bel voor meer informatie 0031 763030037  of kijk op de www.dakschoonmaken.be