Dakcoating

Knoppen
Knoppen2
Knoppen3
Knoppens
Knoppen6
Knoppen5

Door dakcoating aan te brengen verhoog je het aanzien van uw woning.

De meeste daken zijn na jaren in weer en wind vervuild geraakt door atmosferische en organische vervuiling. Algen en mossen ontsieren het dak en veroorzaken lekkages. Onderhoud is noodzakelijk om het dak weer in goede conditie te brengen.

Nadat uw dak is gereinigd, kunt u kiezen uit een tweetal beschermingsmethoden. U kunt uw dak laten impregneren of laten coaten.

Dakcoating of impregneren
Met impregneren (ook wel hydrofoberen genoemd) worden dakpannen waterafstotend gemaakt, zodat ze beter zijn beschermd tegen verschillende soorten vervuiling.

Dakcoating is een goed alternatief voor nieuwe dakpannen. Vaak zijn uw dakpannen zelf technisch nog 100% in orde,alleen is de kleur aangetast. Door een nieuwe toplaag aan te brengen door middel van een coating op kleur zal uw dak er voor jaren weer als nieuw uitzien. Tevens is dit een beschermende laag tegen organische en atmosferische vervuiling en geeft uw woning weer een nieuw aanzien tegen een aantrekkelijke prijs.

Dakpannen coating is mogelijk in de meest voorkomende kleuren met een watergedragen beschermlaag. Hierop geven wij tien jaar garantie.

dakcoating
dakcoating
dakcoating2
Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Volg ons op facebook