Dakkapel reinigen

Knoppen
Knoppen2
Knoppen3
Knoppens
Knoppen6
Knoppen5

Dakkapel reinigen verhoogd het aanzien van uw woning.

De dakkapel is vaak een blikvanger en bepaalt in grote mate het aanzien van uw huis – zeker als het een vrijstaande woning betreft. De dakkapel moet weer en wind doorstaan en is derhalve gevoelig voor atmosferische vervuilingen.

Vaak wordt gedacht dat kunststoffen onderhoudsvrij zijn, maar dit is niet waar. Vooral aan niet-gladde kunststoffen blijft gemakkelijk vuil kleven. Zonlicht en luchtvervuiling maken het oppervlak van kunststoffen ruw. Omdat zij meestal ook statisch geladen zijn, creëert dit ideale omstandigheden voor het aanhechten van vuil. En omdat een dakkapel moeilijk te bereiken is,  wordt er doorgaans weinig aan onderhoud gedaan.

Gecertificeerde klimgereedschappen, ladders en steigers zijn noodzakelijk voor onderhoud en reiniging van dakkapellen. Het is dan ook aan te bevelen dit te laten doen door een VCA-gecertificeerd bedrijf.

Voorkom lekkages laat uw dakkapel reinigen
Na het schoonmaken van een dakkapel van kunststof of hout raden wij aan deze te behandelen met kunststofwax. Dit zorgt ervoor dat een vervuiling minder snel terugkomt.

Het reinigen van dakkapellen is niet alleen nodig voor de uitstraling van een woning, het is ook noodzakelijk om lekkages en verstoppingen van waterafvoer te voorkomen.

Voordelen van een goed onderhouden dakkapel
Een mooier aanzicht van uw woning
 Geen onverwachte onderhoudskosten
 Een goede eerste indruk bij verkoop
 Zorgeloos woonplezier

Preventief onderhoud helpt ook bij het tijdig signaleren van gebreken aan dak en dakgoot.

Volg ons op facebook

dakkapel reinigen
dakkapel reinigen
Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan