Dak reinigen

Knoppen
Knoppen2
Knoppen3
Knoppens
Knoppen6
Knoppen5

Dak reinigen geeft uw woning weer een nieuw aanzien.

Atmosferische en organische invloeden maken dat uw dak in de loop der jaren vervuild raakt. Een vuil dak beïnvloedt niet alleen het aangezicht van uw huis of bedrijfspand, het kan op en duur ook lekkages veroorzaken. Dakreiniging is de juiste oplossing

Afhankelijk van het type vervuiling en de kwaliteit van de dakpannen, zijn er verschillende methoden om het dak schoon te maken. Zo is bij geglazuurde dakpannen word dakreiniging met warm water onder gepaste druk meestal afdoende. Dit wordt ook wel ‘stoomcleanen’ genoemd. Daarna verrichten wij een algendoderbehandeling.

Garantie bij dak reinigen
Bij sterk vervuilde betonnen dakpannen wordt het dak, net als bij geglazuurde dakpannen, in eerste instantie ook reinigen met water. Afhankelijk van de kwaliteit van de dakpannen is impregneren of coaten meestal noodzakelijk.

Met impregneren (ook wel hydrofoberen genoemd) worden dakpannen waterafstotend gemaakt. Dakpannen coaten is mogelijk in de meest voorkomende kleuren met een watergedragen beschermlaag. Hierop geven wij tien jaar garantie.

Ook hebben wij een ruime ervaring met leien daken. Deze vragen speciale aandacht.

Ons reinigingsproces doorloopt de volgende fases
    Dakreinigen met warm water
   Dakgoten gereinigd
   Algendoderbehandeling
   Afplakken en coaten of impregneren
    Opruimen en glasbewassing
    Tuin schoon achterlaten

Volg ons op facebook

Dak reinigen
Dak reinigen
Dak reinigen
Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan